About

Selfcare gatherings op een groen terras in het hartje van Antwerpen

Jezelf op de eerste plaats zetten door op zoek te gaan naar jouw eigen evenwicht in voeding, beweging en bewustzijn. Door jezelf beter te leren kennen, kan je ook meer voor jezelf kiezen. Je gaat naar huis met  een gezond gevulde buik, een gevuld hart en handige tips & tricks waarmee je zelf aan de slag kan.

Wie zijn wij?

Sofie gooide vorig jaar alles overboord. Grote vermoeidheid en schildklierproblemen lieten haar op zoek  gaan naar wat echt belangrijk voor haar was. Ze stopte na 6 jaar met haar job, trok er een half jaar met de rugzak op uit en doorkruiste Noord- en Zuid-Amerika met haar vriend. Sindsdien probeert ze haar keuzes af te stemmen op zichzelf.

 

Ann-Sophie werkte als freelancer voor televisie en film. Na chronische nierontstekingen werd ze gedwongen om beter voor zichzelf te zorgen. Ondertussen runt ze (ontstekingsloos) het creatief agentschap Anshowbis samen met haar vriend, leeft ze meer vanuit haar hart en vond ze een beter evenwicht in haar gezondheid. 

We delen niet enkel een stukje naam en een gevoelige bijnier, maar ook de liefde voor connectie en gezelligheid. Na duidelijke signalen van ons lichaam gaan we meer op zoek naar de balans tussen werk, gezondheid en beweging. Omdat ze ervan overtuigd zijn dat alles met elkaar in verbinding staat. Nu willen we onze ervaringen delen en anderen inspireren om meer te leven vanuit hun buikgevoel (zowel letterlijk als figuurlijk). 

 

Gatherings

HEALTHY FOOD EN HORMONEN IN BALANS  

Alles start vanuit jouw buik. Wat je eet heeft een direct effect op hoe je je voelt. En even concreet: 70% van je weerstand begint in je darmen. Maar soms weet je niet meer wat er nu goed en slecht is voor je lichaam..

Vanuit een holistische aanpak leggen we je enkele belangrijke principes uit, delen we ervaringen en interessante facts die je helpen om gezondere keuzes te maken in je voeding. Daarnaast kaderen we de kracht van voeding op je hormonen. Je krijgt een receptenboekje mee en we laten je onze tips & tricks alvast voorproeven.

23/04/2020 - 18u30 tot 22u - nieuwe data

€55 (inclusief healthy dinner & receptenboekje)

TALENTEN EN PASSIES ONTDEKKEN  - met Anne-Sophie De Smet van RiseHR

Je kent ze wel.. mensen met een overvloed aan talent! En jij bent nog steeds op zoek naar jouw passie? We maken studie- en jobkeuzes op basis van verwachtingen en vergeten stil te staan bij onze eigen waarden en talenten. Vaak krijg je geen energie en voldoening meer uit je job en je stelt jezelf de vraag 'is dit het nu?'

In deze workshop leer je via concrete oefeningen je eigen talenten en waarden kennen. Van daaruit kan je meer concreet aan de slag met deze motivators.

We beginnen de avond met healthy food, drinks en een fijne babbel met gelijkgestemden.

12/09/2019 - 18u30 tot 21u30 (volzet)

45€ (inclusief healthy snacks & balancing drinks)

 

Inschrijven

Kom je graag eens langs op één van onze selfcare avonden? Alleen, met 2 of in groep...welkom!
Schrijf je hieronder in en je ontvangt alle details om je inschrijving te voltooien. Heb je nog vragen, twijfel niet om een berichtje te sturen. Na betaling is jouw inschrijving compleet.

CONTACT
Ann-Sophie +32 473 78 61 92 
Sofie +32 456 12 21 65 
annsophie@anshowbis.be
 
ADRES

 Paardenmarkt 83, 2000 Antwerpen

WhatsApp Image 2019-09-18 at 14.13